انجمن جراحی دامپزشکی ایران به درخواست بخش قابل توجهی از همکاران کلینیسین، رزیدنت و متخصص جراحی و با توجه به وجود خلاء آموزشی در زمینه جراحی سیستم اعصاب مرکزی در کشور اقدام به برگزاری ۲ کارگاه در زمینه نورولوژی و نوروسرجری در حیوانات کوچک خواهد نمود.
کارگاه نخست در مورخه ۷و ۸ خرداد ماه و با عنوان کارگاه مقدماتی جراحی اعصاب و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و بیمارستان تخصصی مرکزی کرج و به صورت تئوری و عملی برگزار می گردد که مهمترین عناوین مطرح شده در آن عبارت خواهند بود از:
روز اول:
Functional neuroanatomy & Neurologic examination
Neurodiagnostic Imaging Overview for small animal surgeon
Pathophysiology of pain & neurological pain management
Neurological Examination(Practical- Active learning)
روز دوم:
Non surgical disorders of brain & spine
Peripheral nervous system(Disorders & diagnostic techniques)
Head trauma management & firs Aid
Neuroanasthesia for neurologic patient
Case discussion – Free communication
کارگاه دوم نیز به فاصله چند ماه از کارگاه نخست و با عنوان کارگاه پیشرفته جراحی اعصاب برگزار خواهد شد که سرفصلهای آن عبارتند از:
روز اول:
Instrumentation, Basic technique, Preoperative assessment
Surgery of Cervical spine( technique & specific disease)
Surgery of thoracolumbar spine(technique & specific disease)
Surgery of Cauda equina (technique & specific disease)
Post operative & Rehabilitation of neurologic Patient
روز دوم:
Spine approaches (Practical- Active learning)
Case discussion- Free communication
در این کارگاهها که توسط جراحان و رادیولوژیستهای دارای تجارب ارزنده و موفق در زمینه تشخیص و درمان اختلالات اعصاب مرکزی (دکتر امید مرادی، دکتر محمد ابرکار، دکتر محمد ملازم) برگزار می شود، سعی شده است آخرین اطلاعات منتشر شده در زمینه تشخیص، درمان و مدیریت بیماران نورولوژیک تدریس و جهت ارتقاء سطح فراگیری شرکت کنندگان از فیلمهای ارزشمند که موجب سهولت درک مطلب شوند استفاده گردد.
همچنین جهت ارزیابی شخصی هر شرکت کننده ازسطح آموخته ها در روز اول، تعدادی سوال کتبی ارائه و شرکت کننده در منزل به آنها پاسخ خواهد داد(Home Work) و سپس در روز دوم جواب آنها را از مدرسین به صورت کتبی دریافت و با پاسخ های خود مقایسه خواهد کرد.
یکی از جنبه های متمایز کننده این کارگاهها، بخش بررسی بیمار(case study) است که در آن مدرسین با عنوان نمودن علائم بیمار،گام به گام تا تشخیص نهایی و درمان آن در کنار شرکت کنندگان خواهند بود که تاثیر فراوانی در تثبیت آموخته های آنان خواهد داشت.
علاوه بر این ،وجود قسمت عملی و درگیر شدن شرکت کنندگان با امور مورد نظر مدرسین منجر به بالفعل نمودن توانایی هایشان خواهد شد.
از اینرو این کارگاهها از متمایزترین کارگاههای برگزار شده در جراحی دامپزشکی داخل کشور بوده و می توانند منجر به ارتقاء سطح خدمات دهی به بیماران مبتلا به اختلالات نورولوژیک گردند.
علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با دفتر انجمن جراحی دامپزشکی با شماره ۳۶۵۷۹۴۳۰-۰۵۱ تماس حاصل فرمایند.
دیدگاهتان را بنویسید