بر اساس نتایج مطالعه ایی که اخیرا منتشر شده است مصرف زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر مرگ ، ناراحتی های قلبی – عروقی و سرطان در ارتباط است . این در حالیست که سایر منابع پروتئینی جایگزین سالم همانند مرغ ، ماهی و حبوبات سبب کاهش بروز خطرات یاد شده میشوند .
به گزارش آژانس خبری دامپزشکان ایران زمین، بر اساس نتایج به دست آمده ، دیابت نوع دوم ، بیماری عروق کرونر قلب ، سکته مغزی و برخی از انواع سرطان ها نیز از جمله مواردی میباشند که با مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز حادث میشوند . در این مطالعه که بیش از ۲۲ سال به طول انجامیده است ، ۳۷.۶۹۸ نفر مورد ارزیابی و مطالعه قرار گرفته اند .
در طی سالهای یاد شده ، هر ۴ سال یکبار ، پرسشنامه ایی در مورد نحوه و میزان مصرف غذا توسط افراد تکمیل شده است . لازم به ذکر است در این مطالعه برخی فاکتورها همانند خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند سن، شاخص توده بدن، فعالیت بدنی، سابقه خانوادگی بیماری قلبی، یا سرطان های خاص نیز مورد بررسی قرار گرفته اند . در بخش پایانی این گزارش نیز از وجود برخی مواد همانند آهن هم، چربی اشباع شده، سدیم، نیتریت، و برخی سرطان زا ها در گوشت ها و فرآورده های فرآوری شده ابراز نگرانی شده است .
دیدگاهتان را بنویسید