دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی اعلام کرد: امسال به دلیل عدم دسترسی به شیر خام تازه ۹۷۲ هزار تن شیر دریافتی کارخانههای لبنی نسبت به سال گذشته کاهش یافت که به همین نسبت میزان تولید محصولات لبنی نیز پایین آمده است.
رضا باکری در گفتوگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: امسال سه میلیون و ۶۵۰ هزار تن شیر دریافتی کارخانههای لبنی بوده که نسبت به سال گذشته ۹۷۲ هزار تن کاهش داشته است.
وی با اشاره به اینکه ۷۵ درصد از کل ظرفیت صنعت لبنی توسط کارخانههای بزرگ عضو این انجمن تولید میشود، گفت: ۴۰ درصد از شیر خام ورودی به صنایع به شیر پاستوریزه و استریل تبدیل شده است. ۲۶ درصد شیر خام نیز به پنیر، ۱۲ درصد به ماست، ۹ درصد به دوغ تبدیل شده است.
باکری افزود: دو درصد از شیر خام ورودی به صنایع لبنی به بستنی، دو درصد به خامه، ۵.۵ درصد به شیر خشک و ۳.۵ درصد به کشک تبدیل شده است.
دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی میزان مصرف شیر و محصولات لبنی را ۸۵ کیلوگرم عنوان و اظهار کرد: امسال میزان تولید محصولات لبنی به دلیل کاهش ۹۷۲ هزار تنی ورود شیر خام به صنایع لبنی نسبت به سال گذشته کمتر بوده است.
دیدگاهتان را بنویسید