معاون سازمان دامپزشکی کشور گفت: میزان بدهی غرامت دامپزشکی کشور طی سال ۹۲ و سه ماهه اول سال ۹۳ به دامداران هشت و نیم میلیارد تومان است اما امسال برای پرداخت این غرامتها تنها ۴۰۰ میلیون تومان اختصاص یافته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، امیری در نشست منطقه ای و کارگاه تربیت مدرس رده اول پیشگیری، کنترل و درمان بیماری تب مالت که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خرم آباد درحال برگزاری است، افزود: طرح جامعی برای ریشه کنی تب مالت تدوین و جهت تصویب ارائه شده که در صورت اختصاص منابع مورد نیاز میتوانیم ظرف ۱۰ سال به اهدافمان که نهایتا به ریشه کنی تب مالت منجر میشود برسیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر اعتبار کنترل تب مالت بین پنج تا شش میلیارد تومان است، اظهار کرد: اگر چه این اعتبار اندک است اما اگر همین اعتبار هم اختصاص نیابد و به دنبال آن اقدامی صورت نگیرد سالانه به کشور ۶۰۰۰ میلیارد تومان خسارت ناشی از بیماری تب مالت وارد میشود.
معاون سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر اینکه هیچ گونه استراتژی نمیتواند بدون ساماندهی تشکیلات دامپزشکی در کشور موثر باشد، گفت: میزان بدهی غرامت دامپزشکی کشور طی سال ۹۲ و سه ماهه اول سال ۹۳ به دامداران هشت و نیم میلیارد تومان است اما امسال برای پرداخت این غرامتها تنها ۴۰۰ میلیون تومان اختصاص یافته است.
امیری بر ضرورت سلب مسئولیت پرداخت غرامت به دامداران توسط سازمان دامپزشکی تاکید کرد و ادامه داد: این سازمان تنها می بایست به شناسایی بیماریها و معرفی دامداران به بیمه اقدام کند اما در حال حاضر وظیفه پرداخت غرامتها نیز بخش عمدهای از زمان دامپزشکی را گرفته است.
وی خواستار اختصاص ۱۰ درصد از اعتبارات حوزه سلامت کشور به حوزه دامپزشکی شد و بیان کرد: اگر سیاستگذاران کشور نسبت به این تخصیص اعتبار اقدام کنند نه تنها در مقابله با بیماری تب مالت بلکه در مقابله با بسیاری دیگر از بیماری های موفق خواهیم شد.
دیدگاهتان را بنویسید