این جلسه که با حضور مدیر کل دامپزشکی استان تهران، مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور و کارشناسان دفتر و روسای ادارات بهداشت ادارات کل استان های ساحلی در تاریخ نهم و دهم تیر ماه در تهران در حال برگزاری است.
دکتر محمدرضا حزبئی مدیر کل دامپزشکی استان تهران در آیین آغاز این جلسه ضمن خیر مقدم به مدعوین گفت: مقوله امنیت غذایی در سه مبحث فراوانی مواد غذایی ، در دسترس بودن مواد غذایی و سالم بودن مواد غذایی قابل بحث می باشد. وی با اشاره به اهمیت نقش دامپزشکی در مبحث سلامت و تامین بهداشت اضافه کرد رسیدن به وضع فعلی با سختی ها و دشواریهای زیادی همراه بوده و با نگاه گذرا به وضعیت بهداشت مواد غذایی در سالهای گذشته در کشور و مقایسه آن با وضع کنونی، می توان به زحمات و مرارت های فراوان مدیران و پرسنل خدوم بخش دامپزشکی پی برد.اما در مقطع زمانی با در نظر گرفت همه پیشرفت های صورت گرفته این سوال مطرح است که آیا ما به شرایط مطلوب رسیده ایم؟ مسلما تلاش ما در کنار این پیشرفت ها می بایست بیشتر شده و به گونه ای عمل کنیم که شرایط بهداشتی تر شدن را برای همه واحدهای فعال در این زمینه فراهم کنیم.
حزبئی با اشاره به اهمیت تامین امنیت روانی جامعه در کنار ارتقا سطح نظارت های بهداشتی گفت: بازنگری در روش اجرای کارها بسیار مهم و کارگشا خواهد بود. وی خاطر نشان کرد آموزش های دوره ای به دامپزشکان مسئول فنی بهداشتی واحدها برای رعایت استانداردها و ضوابط بهداشتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. وی همچنین استقرار نظام های کنترل کیفی را در واحدهای تحت پوشش از موارد مهم در دست کار برشمرد و با اشاره به یافته های مطالعه در سطح بازار ، اهمیت به روز رسانی روشهای کنترلی نظارتی را یادآور شد.
در ادامه دکتر تبرایی، مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی با اشاره به ۸ برنامه کاری تدوین شده برای سال ۹۲ در دفتر بهداشت سازمان به توضیح این برنامه پرداخت.
لازم به ذکر این جلسه با حضور روسای ادارات نظارت بر بهداشت عمومی ادارات کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، هرمزگان، مازندران، خوزستان و بوشهر طی دو روز در تهران برگزار شد.
دیدگاهتان را بنویسید