رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ارزش تولیدات و دامهای زنده کشور ۱۱۰ هزار میلیارد تومان است که از این میزان ۴۳ هزار میلیارد تومان سهم تولیدات سالانه و بقیه سهم ارزش دام زنده را تشکیل می دهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان غربی، مهدی خلج در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی اظهار کرد: گستردگی حوزه و فعالیت این بخش، اختصاص اعتبار هنگفتی را در راستای تامین بهداشت دام و امنیت غذایی و کنترل بیماریهای مشترک انسان و دام ایجاب می کند.
وی با بیان اینکه سالانه ۳۷۰ میلیون یورو صرف واردات مواد اولیه کارخانه های خوراک دام کشور می شود، گفت: هم اکنون ۱۶۸ کارخانه خوراک دام در ایران فعال هستند که باید کیفیت تولیدات این کارخانه ها را ارتقا دهیم.
خلج اظهار کرد: سازمان دامپزشکی تاکید ویژه ای روی تولید داروها و واکسنهای بیولوژیک دارد و تولیدات در این کارخانه ها باید با هدف صادرات انجام شود.
رییس سازمان دامپزشکی با اشاره به وظایف وسیع و گسترده سازمان دامپزشکی کشور نیز افزود: صدور گواهی های صادرات برای کالاهای صادراتی و فراورده های دامی از مهمترین مسوولیتهای این سازمان است.
وی توجه به بخش خصوصی و فعالیتهای آن و نیز به سرمایه گذاران را در بخش دام کشور خواستار شد و گفت: در آذربایجان غربی ۹۰۰ نفر در بخش غیردولتی در این زمینه فعالیت دارند که باید این تعداد در استان افزایش یابد.
خلج اظهار کرد: عملکردها در این حوزه باید بر اساس واقعیتها بوده و نیز باید آماری واقعی ارائه شود.
رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: فعالیت بازرسان بهداشتی شیر نیز باید مضاعف شده و بر کیفیت و سلامت شیر دقت بیشتری شود.
خلج افزود: ارائه خدمات دامپزشکی در مناطق دور افتاده و محروم نیز نباید فراموش شود.
وی گفت: باهدف رساندن تولیدات سالم به دست مصرف کننده، وزن طیور کشتار شده باید کاهش یابد تا فلزات موجود و مواد هورمونی از بین برود.
کامران داهیم، مدیرکل جدید دامپزشکی آذربایجان غربی نیز گفت: کاهش ریسک پذیری در سلامت دام و نیز در بخش سرمایه گذاری در این زمینه از اهداف و برنامه هایی است که پی گیری می شود.
وی ادامه داد: هم اکنون ۳۵ درصد از شاغلان استان در بخش کشاورزی آذربایجان غربی مشغول به کار هستند که این امر ضرورت توجه بیشتر به این موضوع را طلب می کند.
داهیم افزود: از مسئولان استان می خواهیم تا اعتبارات لازم در زمینه کاهش ریسک پذیری در این دو قسمت را در اختیار ما بگذارند.
وی ادامه داد: بهره گیری از توانمندی های بخش غیردولتی در این زمینه از ضروریاتی است که دامپزشکی به شدت نیازمند آن است.
منبع : ایسنا
دیدگاهتان را بنویسید