مدیر کل دامپزشکی استان کرمان با بیان این خبر تصریح کرد: با عنایت به شروع ماه مبارک رمضان و ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید،توزیع وعرضه فرآورده های خام دامی در این ایام در مجموع ۱۸ اکیپ ثابت و۲۲ اکیپ سیاربصورت استانی و شهرستانی و در دو شیفت کاری فعال گردیده اند.
دکتر حسین رشیدی اعلام کرد:اماکن تحت پوشش این طرح شامل کلیه کشتارگاههای دام و طیور،سرد خانه ها ، کارگاه های نگهداری و بسته بندی، مراکز توزیع و عرضه و خودروهای ویژه حمل فراورده های خام دامی می باشند.دکتر رشیدی با بیان این خدمات تاکید کرد: دریافت فراورده سالم و بمقدار کافی از سیاست های امنیت غذایی دامپزشکی است که بدلیل حساسیت موضوع در ماه مبارک بصورت ویژه پیگیری می گردد.وی ادامه داد:در این راستا همچنین هماهنگی های لازم با کلیه دستگاههای مربوطه به منظور تدوین دقیق بر نامه عملیاتی و اقدامات نظارتی مورد نیاز صورت گرفته و تجهیزات و امکانات لازم نیز فراهم گردیده است.مدیر کل دامپزشکی ضمن تشکر از همشهریان که پیش از این نیز همکاری لازم را در زمینه های مختلف با اداره کل دامپزشکی داشته اند درخواست کرد : همه مصرف کنندگان می توانند با مشاهده هر گونه تخلف در فروش فراوده ناسالم و یا بدون تاریخ مصرف مراتب را جهت پیگیری به شبکه های دامپزشکی شهرستان و یا به سامانه اطلاع رسانی مردمی ۱۵۱۲ گزارش نمایند.
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان در اخبار دامپزشكی
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان :مدیر کل دامپزشکی استان کرمان با بیان این خبر تصریح کرد: با عنایت به شروع ماه مبارک رمضان و ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید،توزیع وعرضه فرآورده های خام دامی در این ایام در مجموع 18 اکیپ ثابت …
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان
دیدگاهتان را بنویسید