رئیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران اصلاح و بهبود فرایندها در تولید محصولات دامی را در تحقق اقتصاد مقاومتی موثر دانست.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران به نقل از به ایرنا، محمدرضا صفری روز چهارشنبه در نشست روسای شوراهای نظام دامپزشکی کشور در قزوین، سیاست های دولت تدبیر و امید در حوزه کشاورزی از جمله دامپزشکی را امیدوارکننده خواند و گفت: با ایجاد تحول در کارها و برنامه ریزی مناسب می توان شاهد رونق هرچه بیشتر بخش های مختلف کشاورزی از جمله دامپزشکی بود.
وی از کشاورزی به عنوان حوزه ای مهم که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد یاد کرد و گفت: کشاورزی، بویژه بخش دامپزشکی براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب به عنوان یکی از محورهای مهم توسعه اقتصادی، حافظ استقلال کشور و ضامن امنیت غذایی به شمار می رود.
وی گفت: توجه مناسب به این بخش موجب خودکفایی در تولید محصولات و زمینه ساز حضور کشورمان در بازارهای جهانی می شود.
صفری با بیان اینکه تمام تلاش مسوولان در حوزه کشاورزی به کار گرفته شده تا با سیاستگذاری و ایجاد زیرساخت ها و برنامه های مورد نیاز بستر لازم برای توسعه کمی و کیفی محصولات در کشور فراهم شود، افزود:برای دستیابی به این هدف، باید روی توان نظام دامپزشکی نیز حساب باز کرد.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی با اشاره به محدودیت های کشور در زمینه آب و خاک، گفت: با این شرایط برای تامین علوفه و تغذیه دام و تولید گوشت و پروتئین مورد نیاز مردم باید برنامه و فکر اساسی داشته باشیم.
صفری، بی توجهی به استفاده مناسب از ظرفیت های موجود از جمله در بخش کشاورزی را موجب از دست رفتن فرصت ها برای توسعه و پیشرفت کشور خواند و گفت: بر این اساس، سازمان نظام دامپزشکی کشور نیز استفاده از همه ظرفیت های را در دستور کار خود قرار داده است.
وی در ادامه با تاکید بر تلاش برای تحقق برنامه های مربوط به حوزه دامپزشکی در سند چشم انداز ۱۴۰۴، افزود:تحقق برنامه های مربوط به این سند، نیازمند برنامهریزی و هدفگذاری مناسب است.
صفری، تامین امنیت غذایی را جزو برنامهریزی های سند چشم انداز ۱۴۰۴ خواند و گفت: برای تحقق این موضوع باید ساختارهای پژوهشی خود را اصلاح کنیم و با انجام کارهای تحقیقاتی به مقابله با مشکلات این حوزه از جمله بیماری ها که یک تهدید در حوزه دامپزشکی به شمار می روند، برویم.
این مسوول، نقش دامپزشکی در بهداشت محصولات دامی و سلامت جامعه را مهم خواند و در ادامه گفت: باید برای افزایش ماندگاری محصولات دامی، کاهش ضایعات و ارتقای کیفیت آنها نیز تلاش کنیم.
وی در پایان یادآور شد: وظیفه اصلی ما در حوزه دامپزشکی تامین سلامتی مردم است که اگر به این موضوع بی توجه باشیم، آسیب جدی به تولید و اقتصاد کشور وارد میشود.
سازمان نظام دامپزشکی کشور دارای ۳۱ هزار نفر عضو می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید