مهدی خلج رئیس سازمان دامپزشکی در نشست مشترک با جمعی از اعضاء انجمن صنفی مسئولین فنی بهداشتی، بر اتقاء کیفیت نظارتهای بهداشتی بر فرایند تولید فراورده های خام دامی در راستای اجرای دقیق دستورالعمل ماده ۱۹ آیین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی توسط مسئولین فنی بهداشتی مراکز موضوع ماده ۲ آیین نامه تاکید کرد.
وی بیان داشت که مدیران کل دامپزشکی استانها به لحاظ مسئولیت نظارت بر اجرای مفاد دستورالعمل فوق لازم است با تشکیل جلسات مشترک با شوراهای نظام دامپزشکی استانها و تشکلهای تولیدی مرتبط نسبت به اجرایی نمودن دستورالعمل فوق همت گمارند و گزارش عملکرد را به صورت مستمر و هفتگی اعلام کنند.
یادآور می شود؛ با حساسیت و تاکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر ضرورت ارتقاء کیفی نظارتهای بهداشتی بر حلقه های تولید تا عرضه فراورده های خام دامی از جمله کشتارگاهها، مراکز بسته بندی و ناوگان حمل و نقل در کمسیون لوایح و طرحهای وزارت متبوع مورد بازبینی قرار گرفته است./
منبع:ایرنا
دیدگاهتان را بنویسید