رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور گفت: استفاده از مراتع طبیعی که مورد سمپاشی قرار نمیگیرند به جای استفاده از شهد باغات و همچنین پرهیز از مصرف آنتی بیوتیکها و سموم شیمیایی در کلنیها باعث بالا رفتن کیفیت عسل میشود.
علی سلیمانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان، اظهار کرد: نیشابور دارای ۲۵ هزار کندوی زنبورعسل است که به تولید ۱۳۰ تن عسل در سال میانجامد. شهرستان نیشابور با تولید سالیانه بیش از ۱۳۰ تن عسل یکی از مهمترین مراکز پرورش زنبورعسل در استان است.
وی تصریح کرد: زنبورداران برای درمان کلنیها از مواد ارگانیک و داروهای ثبت شده سازمان دامپزشکی استفاده کنند و مومهای قدیمی را با مومهای پاک تعویض کنند.
دیدگاهتان را بنویسید