به گزارش شبکه تلویزیونی «بی بی سی انگلیسی»، مرکز استاندارد مواد غذایی انگلیس هشدار داد، آب موجب انتقال باکتری خطرناک «کمپیلو باکتر » (campylobacter) از سطح گوشت خام مرغ به دست، لباس و سینک ظرفشویی می شود.
به توصیه مرکز استاندارد مواد غذایی انگلیس، تنها راه از بین بردن این باکتری که از شایع ترین دلایل مسمومیت غذایی در انگلیس است، پختن کامل گوشت مرغ است، به طوری که مغز گوشت کامل پخته شود.
بر اساس این گزارش، «کَمپیلو باکتر» می تواند سبب درد معده، اسهال، استفراغ و در برخی موارد در کودکان و افراد مسن منجر به مرگ شود.
براساس داده ها، سالانه دویست و پنجاه هزار نفر در جهان به باکتری «کَمپیلو باکتر» آلوده می شوند که بیشترین آلودگی از ناحیه مصرف گوشت مرغ است.
این در حالی است که نزدیک به ۴۴ درصد انگلیسی ها بر این باورند که شستن گوشت مرغ موجب پاک شدن آلودگی از سطح آن می شود.
منبع: مهر
دیدگاهتان را بنویسید