با وجود تلاشهای گسترده در مراکز علمی و تحقیقاتی سراسر جهان برای مقابله با ویروس کرونا و بی نتیجه ماندن تلاش ها، دانشمندان سعودی واکسن این بیماری خطرناک را کشف کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پس از بی نتیجه ماندن تحقیقات دانشگاهی و علمی برای مقابله با ویروس مرگبار کرونا، علمای سعودی روش ساده ای برای در امان ماندن از خطر این این بیماری یافته اند.
ویروس کرونا، عامل یک بیماری تنفسی شبه سارس است که به شدت کشنده و مرگ آور است و تاکنون حدود ۵۰ درصد مبتلایان آن در دنیا جان خود را از دست دادهاند.
این عفونت ویروسی به تازگی در کشورهایی مانند عربستان، قطر، امارات،انگلستان، فرانسه و اردن مواردی از ابتلا را در انسان داشته است و تاکنون حدود ۴۰ نفر در این کشورها به این ویروس مبتلا شدهاند که ۲۰ نفرشان جان خود را از دست دادهاند.
راه ابتلا به این بیماری از طریق دستگاه تنفسی است که به شکل نارسایی شدید تنفسی، گرفتاری در پرده قلب، نارسایی کلیه، اختلالات انعقادی و شوک بروز پیدا میکند اما هنوز منشأ این بیماری معلوم نیست.
با این حال، به علت وجود بیشترین تعداد بیماران این ویروس در عربستان و مشاهده آن برای نخستین بار در این کشور، برخی اعتقاد دارند که عربستان منشا این بیماری بوده و سه ماه پیش نیز دولت عربستان به مردم توصیه کرد از مصرف شیر شتر خودداری کنند.
علت این توصیه، وجود نشانه های مشابه با بیماران در شترها بود و در میان مردم شایع شد که این ویروس از شترها به انسان سرایت می کند، اما نکته عجیب این است که شترهای مبتلا به کرونا نمی میرند.
به همین علت علمای وهابی به مردم توصیه کرده اند با خوردن ادرار شترها خود را در برابر ویروس کرونا واکسینه کنند. همچنین تاکید شده که ادرار شتر برای بسیاری از بیماری های دیگر نیز مفید است.
ادرار شتر
این توصیه به سرعت در میان عربستانی ها رواج یافته و به این علت که سالم ماندن شترها را دیده اند، با اطمینان و اشتیاق از این روش استفاده می کنند.
ضمن این که دکتر احمد محمد اللویمی، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه ملک فیصل با تاکید بر این که هیچ دلیل علمی برای اینکه ثابت کند ویروس کرونا از شترها به انسان ها منتقل شده وجود ندارد، از مسئولان وزارت بهداشت خواست درباره رابطه شترها با ویروس کرونا تحقیق کنند.
ارتباط شتر با ویروس کرونا
دیدگاهتان را بنویسید