با راه اندازی خط فرآوری و بسته بندی پای مرغ در هرمزگان زمینه صادرات این محصول فراهم شد
مدیر کارخانه فرآوری پای مرغ گفت: پیش از این پای مرغ از جمله ضایعاتی بود که پس از کشتار و بسته بندی مرغ ها به علت اینکه در ایران بازار مصرف نداشت، دفن می شد.
کیان وش با اعلام این خبر افزود: روزانه بیش از ۲ تن مرغ از این کارخانه بسته بندی و به کشورهای چین ، ویتنام ، تایوان و هنگ کنگ صادر می شود.
وی با بیان اینکه صادرات هر تن پای مرغ ۸۰۰ دلار درآمد برای کشور به همراه دارد ، اظهار کرد: سال گذشته ۳۶۰ تن پای مرغ از هرمزگان صادر شد که ۳۰۰ هزار دلار ارزآوری داشته است.
مدیر کارخانه فرآوری پای مرغ ادامه داد: کارخانه فرآوری و بسته بندی پای مرغ در زمینی به وسعت ۵ هزار متر مربع در شهرک صنعتی شماره یک بندرعباس و با هزینه ۳۰۰ میلیون تومان سال گذشته شروع به کارکرد.
این کارآفرین با اشاره به اینکه با بهره برداری از این کارخانه زمینه اشتغال برای ۴۰ نفر از جوانان هرمزگانی فراهم شد، اظهار کرد: در صورت تأمین مواد اولیه بیشتر ، این کارخانه توان فرآوری بیش از ۳ تن پای مرغ و دیگر محصولات قابل فراوری مانند پوست و ناخن مرغ نیز فراهم می شود.
کیان وش با اشاره به اینکه پای مرغ بهترین منبع ویتامین دی و آ ، کلسیم و فسفر است، اضافه کرد: این کارخانه با دارابودن تمامی ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای و دریافت کد بهداشتی، زمینه لازم برای صادرات را دارد .
وی کشورهای ترکیه و برزیل را عمده رقبای این محصول در کشورهای آسیای میانه دانست و عنوان کرد: پای مرغ ایرانی به علت وزن بالاتر مشتری بیشتری در کشورهای وارد کننده دارد.
این کارآفرین در پایان گفت: مواد معدنی موجود در پای مرغ می تواند بیماریهای خمیدگی ناشی از کمبود کلسیم ، پوکی استخوان ، آرتروز ، نرمی استخوان ، روماتیسم و اختلال در عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین دی را بهبود بخشد.
دیدگاهتان را بنویسید