مرغهای گوشتی تولیدی در کشور به دلیل داشتن وزن بیشتر از استاندارد های جهانی، دارای کیفیت و سلامت به مراتب پایین تری هستند.
دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه در واکنش به خبر حضور رئیس جمهوری در جمع بخش کشاورزی با اعلام این مطلب گفت: به دلیل مشکلاتی که در بخش تولید طیور کشور ناشی از افزایش هزینههای تولید مانند دستمزدها و نهادهها وجود دارد، از سوددهی تولیدکنندگان کاسته شده و تولیدکنندگان خرد در حال فروپاشی هستند.
حسین مهربانی با بیان این که مرغداران در بخش تولید تخممرغ برای هر کیلوگرم یکهزار و ۴۵۰ تا یکهزار و ۵۰۰ تومان زیان میدهند و بخش تولید مرغ گوشتی نیز با مشکللات جدی روبهرو است، خاطرنشان کرد: تا زمانی که صنعت طیور کشور به صورت خردهمالکی اداره شود، تولیدکنندگان ما از پس هزینه های تولید بر نخواهند آمد.
دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه ادامه داد: برای توسعه صنعت طیور کشور باید روند یکپارچهسازی تولید و توسعه شرکتهای بزرگ تسریع شود که این امر تنها با کمک دولت میسر است.
وی یادآور شد: مرغ های زنده روانه شده به کشتارگاه های کشور، بهطور متوسط سه کیلوگرم وزن دارد و با لاشه ۲.۲ کیلوگرم وزن به دست مصرف کننده می رسد، در حالی که بهترین وضعیت ارائه مرغ لاشه برای مصرفکننده، ۱.۵ کیلوگرم است.
مرغ گوشتی ایرانی سنگین تر از استاندارد های جهانی در اخبار دامپزشكی
مرغ گوشتی ایرانی سنگین تر از استاندارد های جهانی :مرغهای گوشتی تولیدی در کشور به دلیل داشتن وزن بیشتر از استاندارد های جهانی، دارای کیفیت و سلامت به مراتب پایین تری هستند. دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه در واکنش به خبر حضور رئیس جمهوری در جمع …
مرغ گوشتی ایرانی سنگین تر از استاندارد های جهانی
دیدگاهتان را بنویسید