مدیرکل دامپزشکی اصفهان گفت: بیش از دوهزار و ۱۰۰ تن پا و پنجه مرغ از ابتدای امسال تا پایان آذر از این استان به خارج از کشور صادر شده است.روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان روز یکشنبه به نقل از ˈاکبر حسینیˈ اعلام کرد: اصفهان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصول پا و پنجه مرغ در سطح کشور است که امسال یکهزار و۸۸۹ تن پای مرغ و ۲۹۷ تن پنجه مرغ به کشورهای ویتنام، چین و هنگ کنگ صادر کرده است.
به گفته وی، این میزان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۲۵ درصد افزایش داشته است.
حسینی بیان کرد: صادرات این محصول بیش از پنج میلیون دلار برای استان اصفهان ارز آوری داشته است.
مدیرکل دامپزشکی اصفهان با اشاره به اشتغالزایی برای ۱۲۰ نفر، اظهار کرد: در سال گذشته نیز بیش از یکهزار و ۸۹۰ تن پا وپنجه مرغ از این استان به خارج از کشور صادر شد.
به گفته وی، سالانه حدود ۶۰ میلیون قطعه مرغ در استان اصفهان کشتار می شود.
به گزارش ایرنا، پنجه و پای مرغ تامین کننده کلسیم، تقویت حافظه، درمان آرتروز و در درمان پوکی استخوان موثر است.
دیدگاهتان را بنویسید