با تلاش پرسنل دامپزشکی استان اصفهان صورت گرفت: اجرای کامل برنامه ملی پایش باقیمانده ها در فرآورده های خام دامی در استان اصفهان کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در این باره گفت: مرحله پایانی برنامه پایش باقیمانده های دارو، هورمون، سموم، فلزات سنگین و سایر مواد شیمیایی در فرآورده های خام دامی تولید شده در استان اصفهان در سال ۱۳۹۲ انجام شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان،دکتر وحید رضا خامسی پور هدف از اجرای این برنامه ملی را تضمین کیفیت و سلامت فرآورده های خام دامی عنوان نمود وگفت: نمونه برداری و انجام آزمون، تجزیه و تحلیل و تفسیر نتایج و همچنین انجام اقدامات اصلاحی از جمله فعالیت ها در این طرح است.
ایشان افزود: براساس این طرح و همزمان با سایر استان های کشور از فرآورده های خام دامی شامل شیرخام، تخم مرغ، عسل، ماهی قزل آلا، ماهیان گرمابی، گوشت و اندرونه خوراکی گاو و گوشت و اندرونه خوراکی مرغ نمونه هایی براساس دستورالعمل ها وضوابط پذیرفته شده بین المللی، جهت پایش باقیمانده های دارویی و آلاینده ها جمعآوری و آماده سازی گردید.
خامسی پور تصریح کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۲ تعداد ۶۰۰ نمونه از فرآورده های خام دامی این استان جمع آوری و برای انجام آزمایشات مختلف مربوط به طرح یاد شده به آزمایشگاههای مرجع و معتبر اعلام شده از سوی سازمان دامپزشکی کشور، ارسال شده است.
اجراي كامل برنامه ملي پايش باقيمانده ها در فرآورده هاي خام دامي در استان اصفهان در اخبار دامپزشكی
اجراي كامل برنامه ملي پايش باقيمانده ها در فرآورده هاي خام دامي در استان اصفهان :با تلاش پرسنل دامپزشكي استان اصفهان صورت گرفت: اجراي كامل برنامه ملي پايش باقيمانده ها در فرآورده هاي خام دامي در استان اصفهان كارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومي اداره كل دامپزشكي استان اصفهان در اين …
اجراي كامل برنامه ملي پايش باقيمانده ها در فرآورده هاي خام دامي در استان اصفهان
دیدگاهتان را بنویسید