معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تولید ۲۵۹ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه یکروزه گوشتی با کیفیت در جوجه کشی های استان در هشت ماهه سال جاری خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۸۷میلیون قطعه مربوط به واحد های مرغ مادر بوده است.
حسین نگهدار ارزش جوجه های تولید شده را دو هزارو ۲۸۸میلیاردو ۹۰۰میلیون ریال عنوان کرد.
وی این تعداد جوجه یکروزه را معادل ۳۰ درصد تولید کشور دانست و ادامه داد: واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان نیز در هشت ماهه سال جاری با ۷۷ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی ، ۱۴۲هزارو ۷۵ تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید کردند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران تولید روزانه گوشت مرغ در استان را بیش از ۵۸۰ تن برآورد کرد و گفت: این میزان برابر با ۱۱ درصد تولید کل کشور و ارزش آن نیز هشت هزارو ۶۹۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال است.
نگهدار گفت: ۵۱هزار تن از گوشت مرغ تولید شده ،در مازندران مصرف شده است و مابقی برابر با ۶۴درصد کل تولید استان به دیگر استانهای کشور به ویژه تهران و خراسان رضوی صادر شد.
وی به اهمیت تامین مواد غذایی و حفظ امنیت آن اشاره کرد و گفت: تامین پروتئین در سبد غذایی خانوار به عنوان مهمترین مواد مغذی هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت ، بالاترین ارزش را در بین مواد مغذی دارد.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به این نکته که پروتئین حیوانی به علت ارزش بالای ترکیب اسید های آمینه و ارزش بیولوژیکی نسبت به منابع گیاهی برتری دارد، گفت: گوشت مرغ ارزانترین نوع گوشت در بشتر کشورها است و به علت راندمان و کیفیت بهتر تولید آن در سبد غذایی بیشتر خانواده ها وجود دارد.
وی به افزایش روزن افزون مصرف گوشت مرغ اشاره کرد و گفت: صنعت طیور روز به روز در حال افزایش است و نسبت به گذشته بیش از دو برابر شده است.
بیش از 259 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در مازندران تولید شد در اخبار دامپزشكی
بیش از 259 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در مازندران تولید شد :معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تولید 259 میلیون و 300 هزار قطعه جوجه یکروزه گوشتی با کیفیت در جوجه کشی های استان در هشت ماهه سال جاری خبر داد و گفت: از این تعداد 187میلیون …
بیش از 259 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در مازندران تولید شد
دیدگاهتان را بنویسید