آنتی بیوتیکها و چربیها در پوست و جگر ذخیره میشوند و مصرف آنها میتواند برای بدن بسیار خطرناک باشد.
خطر! از پوست و جگر مرغ در غذاها استفاده نکنید
وزارت بهداشت اعلام کرد: مصرف مرغ منجمد و مرغ تازه هیچ تفاوتی ندارد ولی مصرفکنندگان باید از خوردن پوست مرغ و جگر آن پرهیز کنند. دلیل این موضوع آناست که آنتی بیوتیکها و چربیها در این قسمتها ذخیره میشوند و مصرف آنها میتواند برای بدن بسیار خطرناک باشد.
به اعتقاد کارشناسان، بهترین راه مصرف گوشتهای دامی، پخت کامل آن است که باعث از بین رفتن تمام میکروبهای گوشت میشود. گوشتهایی که بهصورت روزانه مصرف میشوند باید کاملا استاندارد و بهداشتی بوده تا جلوی انتقال هرگونه بیماری گرفته شود، بنابراین بهتر است در انتخاب محل خرید محصولات پروتئینی دقت کافی داشته باشید.مهمترین عامل اصلی انتقال میکروبها از دام به انسان رعایت نکردن نکات بهداشتی و ایمنی است. بهدلیل بیماریهای مشترکی که بین انسان و حیوان وجود دارد همچنین برای مقابله با برخی از بیماریها از آنتیبیوتیکها در این حیوانات استفاده میشود. محل اصلی ذخیره شدن این آنتیبیوتیکها در پوست و جگر مرغ است.
دیدگاهتان را بنویسید