در حالی که مدیرعامل سابق سازمان میادین ترهبار شهرداری تهران آماری مبنی بر بالا بودن میزان آنتیبیوتیک، سرب و کادمیوم در گوشت مرغ به شورای شهر تهران ارائه کرده است، معاون سازمان دامپزشکی اعلام کرد: این آزمایشها مرتبط با سال ۹۰ بوده و نتایج بررسی گوشت مرغ در سال گذشته و امسال نشان از سالم بودن این فرآورده پروتئینی دارد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، مدیرعامل سابق سازمان میادین میوه و ترهبار که از ابتدای این هفته از سوی وزیر جهاد کشاورزی به عنوان مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی منصوب شده گزارشی به شورای شهر تهران داده که نشان میدهد میزان سرب، کادیوم و آنتی بیوتیک در بررسیهای انجام شده روی گوشت مرغ در استان تهران بالاتر از حد مجاز و نگرانکننده است که معاون سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: این آزمایشها مربوط به سال ۹۰ بوده که هم تعداد نمونهگیری بسیار کم بود و هم احتمالا دقت آزمایشهای انجام شده کمتر بوده است.
به گفته محسن مشکات در سال گذشته ۲۳ نمونهگیری در استان تهران انجام شد که براساس آن آزمایش نشان میداد میزان سرب ۱۱ میکروگرم در کیلوگرم و میزان کادمیوم چهار میکروگرم در هر کیلوگرم بیشتر از حد مجاز بوده است.
مشکات ادامه داد: این درحالی است که آزمایشهای انجام شده در طرح پایش محصولات دامی در سال گذشته نشان داد که میزان کادیوم، سرب و آنتی بیوتیک در گوشت مرغ پایینتر از حد مجاز است.
معاون بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی با اشاره به اینکه اخیرا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه آزمایشاتی انجام داده است، گفت: نتایج آزمایشهای وزارت بهداشت که اخیرا اعلام شد نشان میدهد امسال هم نگرانی بابت بالاتر بودن میزان باقیماندههای شیمیایی و فلزات سنگین در گوشت مرغ وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید