مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران با بیان اینکه هیچکس به اندازه اتحادیههای مرتبط خیر و صلاح دامداران را نمیداند، گفت: چرا سازمان نظام مهندسی کشاورزی باید پروانه بهرهبرداری دامداران را صادر کند.
به گزارش فارس به گرگان،سعید سلطانی در سومین همایش کشوری بررسی چالشها و فرصتهای پیشروی صنعت دامپروری، گفت: با میزان اعتباری که ۱۰۰ میلیارد تومان که در سال ۹۰ برای تنظیم بازار علوفه به این اتحادیه اختصاص یافت، توانستیم قیمت علوفه را در بازار تعدیل کنیم.
مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران افزود: در صورتی که این اعتبار هزینه نمیشد قیمت علوفه در بازار به ۲ هزار تومان میرسید.
به گزارش فارس، بعد از حذف یارانه ۵۰۰ میلیارد تومانی شیر در سال ۹۰ دولت ۳۰۰ میلیارد تومان به عنوان یارانه تولیدکننده درنظر گرفته در گام نخست ۱۰۰ میلیارد تومان به اتحادیه دامداران داد تا قیمت علوفه را در بازار تعدیل کنند اما هنوز ۲۰۰ میلیارد تومان آن داده نشده است.
وی افزود: اتحادیه سراسری دامداران صندوق توسعه دامپروری احداث کرد که از نظر اعتباری بین ۱۷۵ صندوق اعتباری بخش کشاورزی جایگاه نخست را دارد.
سلطانی در ادامه به ریشههای افزایش وابستگی به واردات گوشت اشاره کرد و گفت: در سال ۹۰ بالغ بر ۱۴۳ هزار تن گوشت وارد کشور شد و به دلیل اینکه مسائل قرنطینهای رعایت نشد، آلودگی و بیماری همراه دام زنده به کشور وارد شد.
مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران افزود: طرح خودکفایی گوشت را این اتحادیه پیشنهاد کرد که در صورت اجرا میتوانست با افزایش ۴،۵ درصدی وزن لاشه علاوه بر خودکفایی کشور را به صادرکننده گوشت تبدیل کند.
به گزارش فارس، طرح خودکفایی گوشت سال گذشته طی تفاهمنامه سه جانبه میان وزارت صنعت، کشاورزی و اتحادیه دامداران منعقد شد که خمیرمایه این طرح تحمیل علوفه به دامداران بود که نه تنها داده نشد، بلکه روال معمول نیز با مشکل جدی مواجه شد.
مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران در ادامه با طرح این سوال که چرا سازمان نظام مهندسی کشور باید پروانه بهرهبرداری دامداران را صادر کند، گفت: این پروانهها باید در اتحادیهها و تشکلهای مرتبط صادر شود زیرا هیچ کس مانند آنها خیر و صلاح این بخش را نمیداند.
دیدگاهتان را بنویسید