برخی از انواع آنها هستند که ضررشان بیشتر از مفید بودنشان است و باید از مصرف آنها پرهیز کنید:
گربه ماهی
گوشت این ماهی حاوی آنتی بیوتیکی است که برای بدن ضرر دارد.
مارماهی
گوشت این ماهی حاوی مقدار زیادی پیسیبی (نوعی ماده شیمیایی سمی) و جیوه است.
ماهى ماکرل
این ماهی شکم سپید و پشت سبز رنگ با نوارههاى آبى دارد و بومى شمال اقیانوس اطلس است. گوشت ماکرل مقداری زیادی جیوه دارد.
روفی نارنجی
این ماهی نیز حاوی مقدار زیادی جیوه است.
کوسه
حاوی مقدار زیادی جیوه است.
میگوی وارداتی
میگوی وارداتی حاوی آنتی بیوتیک و پسماندهای شیمیایی است.
اره ماهی
حاوی مقدار زیادی جیوه است.
تاج ماهی
حاوی مقدار زیادی جیوه است.
ماهی تن بلوفین
حاوی مقدار زیادی جیوه است و شکم آنها پر از ماهی های دیگر است.
دیدگاهتان را بنویسید